Vuosi 2018

HUHTIKUU
Ei kuukausikokoontumista

MAALISKUU 22.03.2018  torstai

Vuosikokous Joensuun Ortodoksinen Kulttuurikeskus klo 14.00  Kauppakatu 44 Joensuu.

Kahvitarjoilu.   Käsitellään ja päätetään sääntöjen mukaiset asiat mm. v. 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös, vastuuvapaus, v. 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio, henkilövalinnat.
Vuosikokouksen yhteydessä Olavi Kyyrönen näyttää videon suistamolaisen runonlaulaja - itkuvirsien taitaja Oksenja Mäkiselän elämästä.

Vuosikokouksen päätöksiä:
- Hyväksyttiin toimintakertomus vuodelta 2017.
- Vahvistettiin vuoden 2017 tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus johtokunnalle ja toimihenkilöille.
- Päätettiin vuoden 2019 jäsenmaksun suuruudeksi 20 euroa. (Vuoden 2018 jäsenmaksun suuruus 20 euroa on päätetty jo v.2017 vuosikokouksessa.)
- Hyväksyttiin johtokunnan esittämä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018.
- Valittiin johtokunnan puheenjohtajaksi Aulis Kosonen.
- Valittiin johtokunnan jäseniksi (6)  Arja Ignatius (uusi), Liisa Lukkarinen, Ilmari Majoinen, Reino Näätänen, Ulla-Maija Pippuri ja Pirkko Tervola.
Valittiin toiminnantarkastajiksi Pertti Asikainen ja Aune Keränen ja varatoiminnantarkastajiksi Anita Kyyrönen ja Tuula  Toljander
Päätettiin, että kokouskutsut julkaistaan sanomalehti Karjalaisen järjestöpalstalla ja seuran nettisivulla (www.vartsilaistenseura.fi), lisäksi kutsu vuosikokoukseen toimitetaan jäsenille kirjeellä.

HELMIKUU  20.02.2018  tiistai

Jäsentapaaminen Lounasravintola Pinjassa  klo 14.00  Kirkkokatu 11 Joensuu.
Aiheena sananparret ja suakkunat. Aiheeseen johdattelee Maija Hiltunen.  Kahvitarjoilu 5 €.

TAMMIKUU  17.01.2018

Jäsentapaaminen Lounasravintola Pinjassa  klo 13.30   Kirkkokatu 11 Joensuu.
Jaana Huohvanainen kertoo  -  ILO ELÄÄ YHDESSÄ  -   mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa ikäihmisille.   Kahvitarjoilu 5 €.