Vuosi 2012

13. joulukuuta 2012

Joulujuhla Opetusravintola Kiesassa (Niskakatu 17, Joensuu) klo 14.00. Kuljetus Tohmajärveltä (Neste) klo 13.00 Joensuuhun Eväskontin ja Niiinivaaran kautta. Jouluaterian hinta 20 euroa.

10. marraskuuta 2012

Teatterimatka Kuopioon. Lähtö Tohmajärven Nesteeltä klo 9.30. Matkareitti Joensuuhun Eväskontin kautta Siltakadun matkailupysäkille, jossa n. klo 10.15. Jatketaan välittömästi Kuopioon,missä ruokailu n. klo 12.30 Ravintola Savoniassa. Teatteriesitys "Siunattu hulluus" klo 14.00, remontin vuoksi yhteiskoulun tiloissa, jonne on rakennettu katsomo. Väliaikakahvi. Matkan hinta 50 euroa.

3. lokakuuta 2012

Ylimääräinen vuosikokous ja jäsentilaisuus Ravintola Wanhassa Jokelassa Joensuussa klo 13.00. Kokouksen jälkeen keskustellaan vanhoista kansanlääkkeistä ja parannuskeinoista. Kahvitarjoilu!

21.–22. heinäkuuta 2012

Värtsilä-päivät. Kukkalaitteen lasku Arppen muistomerkille avajaisten yhteydessä. Seurallamme oma myyntipiste, missä tarjolla "Vireä Vanha Värtsilä" -kirjaamme sekä myös aiemmin julkaistua "Muistojen Värtsilä" -muistelmakirjaa sekä logolla varustettua paitaamme.

20. heinäkuuta 2012

Venäjän Värtsilän matka. Lähtö Joensuusta klo 7.00 Tohmajärven kautta Niiralaan ja rajan ylitys. Matkan hinta 110 euroa/henkilö, jos lähtijöitä vähintään 15.

7.–8. heinäkuuta 2012

Karjalaisseurojen Pohjois-Karjalan piirin matka Sortavalan laulujuhlille.

3.–5. heinäkuuta 2012

Kotimaan kesämatkan matkaohjelma: 3.7. Lähtö Joensuusta Siltakadun matkailupysäkiltä klo 7.00 Eväskontin kautta Tohmajärven Nesteelle, mistä Kiteen ja Savonlinnan kautta Juvalle Rapion myllylle, missä nautitaan rieskakahvit ja kuullaan paikan historiasta. Matka jatkuu Jyväskylään, missä majoitutaan Hotelli Laajavuoreen. Ennen päivällistä tutustutaan Keski-Suomen käsityömuseoon ja sen kansallispukunäyttelyyn. 4.7. Aamiainen hotellilla. Opastettu tutustuminen Petäjäveden kirkkoon. Ajo Tampereelle, missä tutustuminen Taidekeskus Vapriikin museoihin ja näyttelyihin. Kaupunkikierros oppaan johdolla Pyynikille, Pispalaan ja Laukon torille. Päivällinen espanjalaisittain Ravintola Saludissa. Jatketaan Valkeakoskelle ja majoitutaaan Hotelli Valtikkaan. Sen jälkeen viereisessä kesäteatterissa esitys Vexi Salmen elämästä kertova "Villit vuodet". Väliajalla kahvit. 5.7. Aamiainen hotellilla. Tutustuminen Visavuoreen, Emil Wikströmin taitelijakotiin ja Kari Suomalaisen 90-vuotisjuhlanäyttelyyn. Lounas Tallukassa noutopöydästä. Paluu Pohjois-Karjalaan Lappeenrannan kautta, missä Linnoituksella juodaan kahvit.Matkan hinta 280 euroa/henkilö kahden hengen huoneissa.

15.–16. kesäkuuta 2012

Karjalan Liiton kesäjuhlat Lahdessa. Emme osallistu seurana tilaisuuksiin.

23. toukokuuta 2012

Kevätretki Pielisen ympäri. Lähtö Tohmajärven Nesteeltä klo 8.00. Matkareitti Joensuu–Eväskontti–Siltakadun matkailupysäkki. Pysähdymme aamukahville Kolinporttiin, josta jatkamme Juukaan ja Nurmekseen. Nurmeksessa ruokailu Bomballa. Matka jatkuu Lieksaan ja Vuonislahteen, missä kahvit Herranniemen kievarissa. Paluu Joensuun kautta Tohmajärvelle.

4. huhtikuuta 2012

Jäsentilaisuus Wanhassa Jokelassa Joenuussa. Esa Luukkainen esitelmöi aiheesta "Tulevaisuuden muistelua" mennyttä - nykyhetkeä - tulevaa. Osallistujilla mukana omaan henkilöhistoriaan liittyvä valokuva. Tilaisuuteen osallistui 32 jäsentä.

16. maaliskuuta 2012

Karjalaisseurojen Pohjois-Karjalan piirin sääntömääräinen kevätkokous Joensuun NNKY:n tiloissa. Seuran edustajana kokouksessa olivat Ilmari Majoinen ja Liisa Lukkarinen.

14. maaliskuuta 2012

Vuosikokous Wanhassa Jokelassa.  Läsnä oli 20 jäsentä.

25 .helmikuuta 2012

Teatterimatka Varkauteen katsomaan esitystä "Kultalampi".  Lähtö Tohmajärveltä klo 8.30 Joensuun kautta. Ennen esitystä teatterilla oli Varkauden teatterikerhon järjestämä ruokailu ja väliajalla kahvit. Osallistujia oli yhteensä 39.

11. tammikuuta 2012

Jäsentilaisuus Ravintola Wanhassa Jokelassa, Joensuussa. Ravitsemusterapeutti Kirsi Rissanen Pohjois-Karjalan Martoista kertoi ikä-ihmisten terveellisestä ravinnosta sekä Ensio Immonen esitteli uuden "Värtsilä muistoissamme" CD:n. Lisäksi suoritettiin kirjallinen mielipidetiedustelu mahdollisesta eroamisesta Karjalan Liitto ry:stä, mitä yleisesti kannatettiin. Tilaisuudessa oli paikalla 33 jäsentä.

vartsilan kylaa
Värtsilän kylämaisemaa kevätkesällä.